Heklelyst

For å virkelig kline til med et godt første innlegg her om hekling så tenker jeg å introdusere en heklebok jeg virkelig liker.


Jeg var så heldig å få denne i bursdaggave hos ei god venninne! Det verste av alt var at jeg ikke hadde hørt om denne enda. Med andre ord ble jeg utrolig glad der jeg satt på en resturant og pakket opp gaven.

Heklelyst er nok den beste boken jeg har om hekling så langt. Den er skikkelig tykk og med veldig mange oppskrifter - og det beste er at det er veldig mange oppskrifter jeg vil prøve meg på. De fleste forklaringene er veldig greie å følge, men kanskje for en heelt fersk nybegynner kan endel være litt vanskelig. Uansett vil jeg anbefale denne til alle som er gira på hekling, for er man fersk så vil man etterhvert få skikkelig glede av denne.

Akkurat nå har jeg endel bestillinger hos meg så boken må bare få ligge å friste meg enn så lenge. Sitter og funderer på om det første jeg skal prøve meg på er et nydelig babyteppe eller et stilig teppe. Elle melle!

Hva er din yndlingsheklebok?

3 kommentarer

Tina

01.10.2014 kl.20:08

Yay, hekleblogg! Gleder meg til å følge :D

Ingvild

01.10.2014 kl.20:49

Tina:
Takker!

Eli

03.10.2014 kl.07:14

Kanskje jeg må ønske meg den der til jul. Har sett på den i butikken.

Kjekt med flere hekle blogger da. Jeg følger deg :). Sjekk gjerne www.heklelaben.blogspot.no hvis du vil :).

Ingvild

03.10.2014 kl.11:49

Eli:
Ikke en dum gave det der! Du får titte litt i den kanskje? Er jo ikke alle bøker som har oppskrifter som appellerer til meg:) Skal snike innom deg!

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

27, Tromsø

Kategorier

Arkiv

hits