En utrolig flott gave! Smaug!

Jeg elsker å titte på ulike oppskrifter og når jeg var på etsy falt jeg over en designer som heter Heidibears.

 

Heidi Bears har en profil på etsy og Ravelry - du burde virkelig titte innom henne. Hun bruker african flower i noen fantastiske flotte oppskrifter og jeg satt egentlig bare å måpte over kreativiteten hennes. Nå har jeg bare ikke den hjernen som klarer å lage noe på frihånd og aller minst lage egne oppskrifter. Jeg er den som heller slavisk følger oppskrifter.

Når jeg fant henne på Raverly så måtte jeg bare kommentere den flotte Smaug-dragen hennes. For den var imponerende og jeg elsker drager. For de som kjenner meg vet dette!

Det som hendte var at hun takket så mye for kommentaren min - før en melding i innboksen popper opp. Hun hadde sendt meg oppskriften helt gratis! Jeg er den typen som blir lettrørt av slikt. For det er nødvendigvis ikke hvor stort, dyrt eller hva en gest eller gave er - men hvorfor jeg får den. Hun så jeg virkelig digget denne og var så hyggelig å ga meg denne oppskriften. Jeg ble så glad! Smaug skal jeg lage når jeg har fått unna litt bestillinger - og jeg tror jeg må kjøpe noen av de andre oppskriftene hennes. Kanskje dinosauren? Den er jo råsøt!

Håper jeg får til - er ikke en kløpper på engelske oppskrifter.


Håper jeg klarer denne utfordringen!

Én kommentar

frodith

05.10.2014 kl.10:30

Den var nydelig! Jeg hadde aldri klart å lage den. Fordi jeg er både for dårlig i engelsk, og fordi jeg ikke liker å lese oppskrifter. Gleder meg til å se DIN :-)

Ingvild

05.10.2014 kl.10:32

frodith:
Utfordringen min blir at den er på engelsk - ingen tvil om det. Men mye bilder og hun har en blogg selv som demonstrerer mye godt på bilder. Så jeg TROR jeg kanskje blir å klare det. Vi er litt omvendt skjønner jeg - for jeg er avhengig av oppskrift. Har nettopp kjøpt hennes dinosaur og småpipper-oppskrift. Hun er så kreativ!

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

27, Tromsø

Kategorier

Arkiv

hits