Babysett del 1

Er det noe som er populært å hekle for min del så er det babyting. Flere av mine bestillere ønsker gjerne en liten kombinasjon. Oftes et babypledd med en bamse. Og jeg forsøker så godt jeg kan å lage slik at de matcher! Bamsene som er utrolig populær er Heidi Bears sine.

For denne bestilleren ønsket hun noe til en jente og jeg visste henne litt bilder og vi kom frem til et fint lappeteppe og en dinosaur!

Til teppet benytter jeg meg av denne oppskriften som man kan finne på denne siden helt gratis - Heklet lappeteppe . Garnet jeg bruker er Drops Merino Baby og for å få den størrelsen jeg foretrekker så bestiller jeg 5 ulike garnfarger og får omtrent 50 lapper. 4 nøster for monteringen burde holde. Dette teppet vil jeg påstå er veldig fint for nybegeynnere - få hjelp fra noen som kan vise deg med oppskrift.

For bamsen så kjøpte jeg oppskriften hos Heidi Bears - du kan finne hennes nydelige oppskrifter her - Heidi Bears oppskrifter . Disse er kun på engelsk og har både oppskrift i tekst, diagrammer og masse bilder. Jeg vil nevne at det er greit å ikke være helt nybegynner her. Å kunne de ulike maskene som trengs er veldig greit, og klare å tolke en oppskrift er til fordel. Jeg bruker det samme garnet her også!

Håper dere liker settet!


 Det er med fugel også - men det har jeg tatt i et tidligere innlegg. Også en nysgjerrig kattepus. 

2 kommentarer

frodith

16.02.2016 kl.15:48

Utrolig fint teppe, mulig jeg må prøve noe sånt :-)

Ingvild

16.02.2016 kl.16:08

frodith:
Tusen takk =D

Skriv en ny kommentar

hits